Telefonisch contact? 0251 - 34 20 07

B&G Herenmode en zijn geschiedenis

Betaalbaar en Goed. Dit credo hebben we nooit losgelaten en elk seizoen houden we dit scherp in de gaten. In 1985 heeft de eerste B&G zijn deuren geopend op de Laat in Alkmaar. Als dochteronderneming van het “Van Os” concern. In 1990 is het filiaal in het overdekte winkelcentrum “Middenwaard” geopend. Hier komen vele vaste klanten uit de wijde omgeving, de kop van Noord-Holland. Met trots hebben wij dan ook in 2017 onze tweede winkel geopend in het centrum van Heemskerk. In 2018 hebben wij de “Van Os Outlet” voortgezet in Egmond aan Zee.

Zo wordt zelfs winkelen voor mannen leuk

Wij geloven heilig in ons concept. Men wil de kleding voelen, bekijken en passen. En daar waar u in elke winkel tegenwoordig een kop koffie krijgt, gaan wij weer een stap verder. Met vakkundige gastheren en vrouwen welke u een eerlijk en persoonlijk advies geven. Welke jarenlang ervaring hebben in de herenmode. U vindt het dorpse in onze winkels terug, ongedwongen en huiselijk. Zo wordt zelfs voor mannen winkelen leuk …

Een chique kostuum of een sportieve chino en colbert?

Door de jaren heen heeft B&G zijn eigen stijl ontwikkeld. Mooie en modieuze mannenmode voor een betaalbare prijs. Elk seizoen selecteren wij de mooiste designs en stemmen voor u diverse merken stijlvol op elkaar af. Ook moeten de stoffen soepel en vooral comfortabel zijn.

Waar wij in uitblinken? Voor een speciale gelegenheid helemaal in het nieuw? Chique in kostuum, of wat sportiever in een chino met colbert? Of gewoon een shirt en vest voor op uw favoriete spijkerbroek. Wij hebben het allemaal. Niets moet alles kan.

Bekijk hier onze merken