Telefonisch contact? 0251 - 34 20 07

Heerhugowaard, Heemskerk | donderdag 7 mei 2020

Veilig winkelen bij B&G Herenmode

We zien dat het op straat en in het winkelcentrum weer wat drukker begint te worden. Voor ons geldt wel dat de gezondheid van onze klanten en werknemers stip op nummer 1 staan. Dus wij hebben desinfecterende gel in de winkel. Een scherm bij de kassa geplaatst. Tape op de grond geplakt zodat u weet wat 1,5 meter ongeveer is. De kleedkamers worden diverse malen per dag gereinigd. Als u niet wilt dat er afgespeld wordt of dat u wordt opgemeten, neem een goed zittend kledingstuk mee zodat wij het kunnen vergelijken.

Ontzettend bedankt

Hart verwarmend was het feit dat nadat wij onze nieuwsbrief hadden verstuurd de dagen erna het gezellig en verantwoord druk was in de winkel. Ontzettend bedankt voor de steun in deze zeer moeilijke tijd. Vaste klanten welke ons een hart onder de riem wilde steken door toch juist nu het polo’tje te halen of toch nu die zomerbroek. Nogmaals ontzettend bedankt, het doet heel veel dat zoveel mensen met ons meeleven.

Frisse zomer tinten

U die al zijn geweest hebben het al gezien. Deze zomer staat in het teken van frisse en vrolijke tinten (iets waar we wel aan toe zijn) maar niet zo uitbundig als de jaren ervoor. Het mag allemaal iets minder uitgesproken. Al hebben wij toch ook wel aparte stukken in de winkel hangen. De prints zijn vrolijk en wat kleiner. Alles wel goed te combineren met elkaar. Van polo en shirt tot pullover en vest

Kop koffie en een toilet

Wij begrijpen dat het winkelen in deze tijd anders is dan voorheen.
De sfeer van het shoppen is even niet zo gezellig als een paar weken geleden. Maar….. omdat wij begrijpen dat u even van huis bent en de horeca gesloten is, bieden wij zoals gewoonlijk u een kop koffie aan
en als de nood hoog is ook het toilet. Zo dat winkelen toch lekker ontspannen blijft.

Deur open of deur dicht
of toch liever thuis

Als u het toch een beetje te druk vindt of het risico toch een beetje te groot, schroom niet om te vragen of wij de deur zouden willen sluiten. Geen probleem. Zo zijn er geen andere klanten in de winkel zodat u rustig op uw gemak kunt kijken en passen. Als u op een gezette tijd wilt winkelen kan dat ook op afspraak. Geef u wens telefonisch of via de mail aan ons door. Wij sturen dan eerst wat foto’s en kunnen daarna de kleding bij u langsbrengen. Zonder verplichtingen en geheel contactloos. Wat u mooi vindt houd u en de rest komen wij weer halen.